Niin mikä ihmeen blogi ja miksi? No jos juuri tämän blogin kohdalla tuota kysyy, niin en oikein tiedä itsekkään vielä. :D Ja jos taas kysytään, mitä mietin vielä jonkun aikaa sitten, niin juurikin noin; miksi blogi, mitä ihmettä sillä tekee?  Blogeja en ole juurikaan "seurannut" tai lukenut. Ihan viimeaikoina olen vasta muutamaa vilkaissut. Siis sen mitä hieman olen blogeihin tutustunut niin monet blogit saavat ilmeisesti aiheensa ihmisten kiinnostusten kohteista, harrastuksista, perheestä, yrityksestä, elämäntavasta tai vastaavasta.. taitaapa joku kirjoittaa ihan vain omasta elämästäänkin. :) Pieni uteliaisuus iski, että entäs jos minäkin? Ehdinkö kirjoittaa? Mitä ihmettä tai miksi minä kirjoittaisin? Mietin miksi blogeja kirjoitetaan, Mihin niitä tarvitaan, eikö facebook jo riitä? Mitä sanottavaa blogissa pitää olla, että ajattelisi sitä kirjoittavansa? Onko se huomion hakua? Onko se tapa ilmaista itseään? Kirjoitetaanko blogia kun halutaan jakaa omia kokemuksia tai oppeja? Tarvitaanko oikeastaan blogin tekoon edes mitään syytä?? Voiko blogia kirjoittaa ihan vain koska siltä tuntuu??  Niin -näistä aatoksista saakin hyvän aasinsillan omaan luonteenpiirteeseeni kysellä ja perustella asioita (välillä vähän liikaakin)  -Eipä ole ihan yksinkertaisimmasta päästä tämän tytön ajatuksenkulku ;) Niin ja kirjoitin myös esittelyn tapaista tekstiä, joka löytyy täältä.

Luulen, että blogini kirjoittaminen tulee halusta ilmaista itseään jollakin tapaa ja halusta kertoa kuulumisia tai ehkä se on jotain ilmaisun kautta tapahtuvaa ajatusten käsittelyä... Mietin paljon myös, että millainen blogi on minun blogini. Ensimmäinen ajatus oli elämästä hevosten ja koirien kanssa ja kuulumisia. Mutta sitten tuli tunne, että jotain jää puuttumaan, jos kirjoitan vain siitä mitä milloinkin tein hevosten kanssa tai minne koiranäyttelyyn ollen menossa. Halusin että kirjoittaminen on minua itseäni.. mutta eikö se sitten ole melkein turvallisempaa ostaa kirjakaupasta tyhjä kirja ja kirjoittaa päiväkirjaa? Päiväkirja tuntui omalle kohdalleni jotenkin typerältä, siltä että mitä sillä tekee.. Blogi taas saa ensimmäisenä (nyt/vielä) jotenkin tunteen että pääsee jakamaan omia ajatuksiaan. Ei, en ole tekemässä tästä päiväkirjaa netissä :D, en todellakaan. Nyt kuitenkin alkaa hahmottua se, millä tapaa lähden liikkeelle. :) Ja kyllä, se suurin osa asiasta varmaan tulee olemaan niitä koira- ja hevosjuttuja... ;)

Siittä puheenollen ;) .....Tallin asukkien keväisiä kuulumisia, hieman ympäripyöreästi tähän alkuun.  Erikalla on muutama viikko takaperin poltettu jänispatit ja ne paranevat oikein hyvää vauhtia. Erikan tarkempia kuulumisia ja tapahtumia löytyykin parhaiten täältä: Kiukku Erika. Erikan emälle; Likalle pitäisi olla jo kovaa kyytiä tekemässä orivalintaa. Muutama oikein mieluinen ehdokas onkin, yksi enemmän pinnalla, mutta haluan tehdä vielä paperilla oikein kunnon analyysiä muutamista omaan silmään sopivista oreista. Emilynkin OTJn lievä hankkarivamma vaikuttaa tällä hetkellä hyvältä. Tähän asti on vain oltu kävelylenkkikuurilla, mutta nyt muutamilla viimeisillä on myös hölkitty tamman oman mielen mukaan. Ja ai että, Emilyn kanssa lenkillä kyllä mieli lepää, kaikki on aina niin helppoa ja rentoa. <3 Usko-Eevertillekkin kuuluu hyvää ja muutama päivä sitten käytiin kävelyllä tallityttö Aneten kanssa. Anette käy meillä touhuamassa tallilla melkeinpä vakituisesti Raviopistossa opiskelun ohella, mistä olen kyllä erittäin kiitollinen ja iloinen! :) Aneteltakin löytyy blogi.

Hevosista ja myös koirista taidan tehdä esittelysivut, mutta vähän myöhemmin. Nyt alkaa olla ajatuksen juoksu jo vähän väsyneempää ja jutut hakusessa, niin tältä päivää jää blogin pääpaino tuolle pohdiskelulle. Nyt painelen rakkaan kainaloon unten maille ja huomenna ihmetellään taas uutta päivää. <3 :)

577757_10202390512059420_1381509910_n-no